Изберете своята държава или регион
Текущо местоположение:
Bulgaria
Свеж поглед
върху вейпинга
Свеж поглед
върху вейпинга
Разработихме повече от просто устройство за вейпинг.То има уникален дизайн и безопасност.
Не ни е все едно
Устройството поставя нов стандарт в областта на вейпинга благодарение на иновативни решения, които намаляват въздействието върху околната среда и осигуряващи защита от използване на устройството от деца.
Идеален избор
Освен това, Flonq Plus E се произвежда с широк спектър от вкусове и сеотличава със запомнящ се и впечатляващ дизайн.
Блокиране от деца
Завъртете долната част наляво, за да блокирате устройството
Батерия
400 мАч
Никотин
17 мг/мл
Течност
2 мл
Спирала
мрежа
Утилизиране
Утилизиранена пластмаса
Смесениотпадъци
Утилизиранена батерии
Завъртете долната част надясно, за да разглобите устройството за изхвърляне и рециклиране
Ефектен дизайн, вдъхновен от небостъргач
Източникът на вдъхновение за дизайна на устройството е Кулата Стейнвей, небостъргач в Ню Йорк, с форма, напомняща острие.

Подобнона класическите небостъргачи в Манхатън, нашето устройство за вейпинг представлява мощна комбинация от експресия и техническа изобретателност.

Неговата характерна елегантна форма бе отличена с наградата Good Design Award през 2022 година.
Наситени и разпознаваеми аромати
За Flonq Plus E сме избрали и усъвършенствали 14 различни изискани вкуса. Стремим се да осигурим наистина богато и удовлетворяващо вкусови усещения.

Независимо дали сте почитатели на ментовата свежест, екзотичните плодове или сочните п, несъмнено ще намерите своя любим вкус и аромат.

Ароматите, които създаваме, са удивително ярки и моментално разпознаваеми, без да оставят усещане за изкуственост илисладникавост.
Екологичен вейпинг
Flonq Plus E е специално разработен с оглед на послоедващо преработване - устройството лесно се разглобява на съставни части.

Разглобяваното изпълнение на конструкцията позволява да се раздели електронната цигара на части, включително отделяне на батерията от пластмаса, за последващото им отделно изхвърляне.
Утилизиране
Завъртете долната част надясно, за да разглобите устройството за изхвърляне и рециклиране
Turn the bottom part of the device to the right to disassemble it. Separate the lower part from the body in order to remove a battery.
Блокиране от деца
Завъртете долната част наляво, за да блокирате устройството
Turn the bottom part of the device to the right to disassemble it. Separate the lower part from the body in order to remove a battery.
Завъртете долната част на устройството надясно, за даго разглобите. Отделете долната част от корпуса, за да извадите батерията.
Особености
Високотехнологични компоненти
Устройствата от серията Plus E се произвеждат от PCTG пластмаса заосигуряване на повишена безопасност. Този материал не отделя токсични вещества при нагряване.
Блокиране от деца
Скрита система за блокиране предотвратява случайноизползване на устройството от деца. Завъртете долната част на устройството наляво, за да го блокирате.
Допълнителна безопасност
Силиконовият капак на мундщука предотвратява изтичането на течност, увеличава срока на служба на устройството и помага заподдържане на изпарителя чист.
Идеално изпаряване
Благодарение на спиралната мрежеста технология FlonqPlus E, парата тече лесно, което позволява да чувствате цялата пълнота навкуса.
Дълготрайност
Висококачествената вейп батерия е направена от първокласни материали и осигурява обещаните 600 всмуквания.
По-качествен вейпинг
Оптималният режим на изпаряване на Flonq Plus E гарантира безшумни, плавни и равномерни всмуквания през целия срок на служба на устройството.
Характеристики
Всмуквания
600
Никотин
17 mg/ml
Течност
2 ml
Батерия
400 mAh
  • Електронна цигара за еднократна употреба
  • Система за блокиране от деца
  • Разглобяема конструкция за разделно утилизиране
Намери магазин
Купете Flonq
С натискането на „Приеми всички бисквитки“ се съгласявате със запазването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да помогнем в нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.